Kuokkavieras

Ismo Kotron käsikirjoittama ja esittämä absurdin humoristinen monologi kutsuu löytämään itsekunkin oman alkuvoiman teknistyneen maailman tyrskyissä!

Esitykset Jyväskylä, TE4 Klubi, Sepänkeskus, Kyllikinkatu 1, keskviviikko 14 ja torstai 15 maaliskuuta klo 19:00, liput 15/12€ ovelta ½.tuntia ennen esitystä, tiedustelut ja varaukset Ismo Kotro p. 050 594 9050 tai sähköpostilla ismo.kotro@hotmail.com

Kuokka muistuttaa juurista, alkuperästä ja yli sukupolvien valuneista odotuksista, jotka nyt pyyhkäistään pois haittaamasta. Tässä teatteriesityksessä keski-ikäinen mies pohtii nykyajan ihmeellisyyksiä, kaipailee vapautta ja tiirailee kohti totuuksia. Hän haaveilee irtiotosta, ryhtymisestä vanhanajan kylähulluksi tai oikein lääninhulluksi! Sellaiseksi, josta varoitetaan    ja jota kunnon perheenisä saisi sankarillisesti jahdata.

Sellainen hän olisi, oman ihanteensa mukainen, keskeneräinen ja kahleeton mies.

Ismo Kotron käsikirjoittama ja esittämä absurdin humoristinen monologi kutsuu löytämään itsekunkin oman alkuvoiman teknistyneen maailman tyrskyissä!

Yli 20 vuotta näyttämöllä esiintynyt Puumalainen Ismo Kotro on tehnyt useita elokuvarooleja ja esiintynyt MTV3:n ja Ylen kotimaisissa draamasarjoissa. Lisäksi hän on toiminut muun muassa kesäteatterin ohjaajana. Hän opiskeli ja valmistui Lahden teatterilinjalta 1996–97 ja on sen jälkeen opiskellut lisää muun muassa improvisaatiota, Alexander-tekniikkaa ja kirjoittamista. Viime vuosina hän on tuottanut kiertue-esityksiä – tällä kertaa käsikirjoituksesta alkaen. Kuokkavieras on valmistunut syksyllä 2017. Ohjaus on Erkki Teittisen, musiikki Oskari Kymäläisen.

Ismo Kotro – Kuokkavieras

Yli 20 vuotta näyttämöllä esiintynyt Puumalainen Ismo Kotro on tehnyt useita elokuvarooleja ja esiintynyt MTV3:n ja Ylen kotimaisissa draamasarjoissa. Lisäksi hän on toiminut muun muassa kesäteatterin ohjaajana. Hän opiskeli ja valmistui Lahden teatterilinjalta 1996–97 ja on sen jälkeen opiskellut lisää muun muassa improvisaatiota, Alexander-tekniikkaa ja kirjoittamista. Viime vuosina hän on tuottanut kiertue-esityksiä – tällä kertaa käsikirjoituksesta alkaen. Kuokkavieras on valmistunut syksyllä 2017. Ohjaus on Erkki Teittisen, musiikki Oskari Kymäläisen. Esitys on Ismo Kotron kiertueohjelmistoa ja tilattavissa koko Suomeen

 

Tiedustelut ja tilaukset:

Teatteri ReTe, Jussi Rekonen, p. 044 515 8914, jussi.rekonen@gmail.com